« terug naar het overzicht
22-10-2020 Sint Jacobskerk

Herfstfestival Vlissingen: Naomi, Ruben & Job de Keijzer

Een muzikale reis door de tijd en langs verschillende culturen, te beginnen bij bekende muziek van Bach om uiteindelijk langs the Beatles uit te komen bij muziek van nu. Uitermate geschikt om samen (als gezin) te bezoeken, leuk voor alle leeftijden!

De Vlissingse Ruben de Keijzer leerde als kind verschillende instrumenten bespelen, waaronder gitaar, mondharmonica, saxofoon, piano en ukelele. Vanaf zijn tiende jaar speelde hij in allerlei bands en formaties, wat uiteindelijk leidde tot een half jaar studie ‘saxofoon geïmproviseerde muziek’ aan het conservatorium in Tilburg. Sinds 2006 is muziek maken en gitaarles geven zijn beroep. Sinds 2007 treedt hij samen met Naomi op en is ook al 14 jaar bezig met het schrijven van eigen nummers. Dit heeft geresulteerd in het debuut album “Bottle To The Bottom”, dat in 2019 is uitgebracht.
Naomi de Keijzer is op 8-jarige leeftijd begonnen met vioolspelen. Na jaren klassiek les en spelen in veel verschillende orkesten en projecten, begon haar interesse in andere stijlen te groeien. Vanaf 2004 begon zij op te treden met verschillende bands en zo wist zij zeker dat ze een andere kant op wilde met haar viool. Vanaf 2010 geeft zij vioolles, ook het zelf componeren of arrangeren is iets wat zij gaandeweg heeft opgepakt en met veel plezier doet.
Job de Keijzer heeft spelenderwijs muziek leren kennen als jongste telg van een muzikaal geslacht. Als autodidact met een brede interesse werd hij algauw in diverse bandjes opgenomen en rolde hij in uiteenlopende muzikale projecten. Tegenwoordig werkt hij overdag als docent en schittert hij ‘s nachts in kroegen, mits zijn gezinsleven dit toestaat.
Kaartverkoop:
@Boekhandel ’t Spui Vlissingen,
@De Drvkkerij Middelburg
of online; https://tickets.de-drvkkery.nl/ProgrammaDetail.aspx?id=30623

NaamHerfstfestival Vlissingen: Naomi, Ruben & Job de KeijzerStarttijd20:00
Datum22-10-2020Eindtijd
LocatieSint JacobskerkEntree10